FRANS BOSMAN

Wij zijn een familiebedrijf. Al jarenlang wordt kennis overgedragen van generatie op generatie en wij blijven ontwikkelen. De jarenlange ervaring, alweer 40 jaar, creëert dat wij met puur vakmanschap tuinen ontwerpen, realiseren en onderhouden.

FRANS BOSMAN TUINONTWERP

Al vanaf mijn jonge jaren heb ik een bloedband met de natuur en tuinen. Ronddwalen, dromen en creëren. Momenten van ontdekken en inspireren, dat is iets wat ik niet loslaat en zo graag doe.

Samen met mijn opdrachtgevers ga ik op zoek naar het ontwerp van hun droomtuin. Door de tuin wandelend in gesprek gaan en meteen jouw wensen omzetten in schetsen. Dromen lees je immers tussen de regels door. Of het nu gaat om een tuinontwerp voor een gezellig tuinterras waar je heerlijk kunt genieten of om een indrukwekkende bedrijfstuin. In alles ligt de kracht van het scheppen.

Het fijne van mijn vak is dat ik altijd te maken heb met ambitieuze opdrachtgevers: ze verheugen zich op een nieuwe, unieke, verrassende tuin en vragen ons dit voor ze waar te maken. Daar ben ik mijn opdrachtgevers elke dag weer dankbaar voor.

Studio Frans Bosman

Frans Bosman: Een goede visualisatie is nog geen ontwerp. Tuinen ontwerpen is een vak. De code van de klant kraken en ze uitnodigen nog verder te denken, daar ligt mijn kracht!

Studio Frans Bosman

DE NIEUWE GENERATIE

Onze liefde voor tuinen is ontstaan bij mijn vader, de oprichter van Bosman Tuinen: Frans Bosman Senior. Hij liet mij de schoonheid van een tuin zien, leerde mij hoog inzetten, gaf mij vakmanschap mee en leerde mij over de kracht van de natuur. Dat geef ik nu door aan mijn zoons: Wessel en Jack. Zij zijn de nieuwe generatie Studio Frans Bosman!

Wil je in contact komen met één van ons? Leuk! We staan je graag te woord.

Frans Bosman

Eigenaar / Ontwerper

T: +31 (0)6 2220 0400

Jack Pouleijn

Hovenier

T: +31 (0)6 5395 4138

Wessel Bosman

Hovenier

T: +31 (0)6 1376 2288