HET CREËREN VAN DROOMTUINEN

Bij Studio Frans Bosman draait het ontwerpen van tuinen om de perfecte harmonie. Een analyse van de wensen, de omgeving, de ruimte en de zon. Al deze factoren samen zorgen voor een tuin die bij jou past.

Wij creëren droomtuinen van tuinontwerp tot tuinonderhoud. Deze droomtuinen brengen wij tot stand doormiddel van 5 fases.

 • DE START VAN EEN DROOMTUIN

  Jij wilt een nieuwe tuin, maar weet je weet niet in welke richting dat moet zijn? Heb je een beslissing genomen over de stijl, sfeer en het gevoel dat jouw tuin moet krijgen? Dit zijn de vragen die wij gezamenlijk moeten gaan beantwoorden om een tuinontwerp op maat te laten maken. Dit is de start van ons werk: het inventariseren van jouw wensen en verlangens en de hierbij passende mogelijkheden.

 • UITWERKEN VAN HET TUINONTWERP

  Schetsen, proberen, zoeken. Jouw dromen uitwerken in een op maat gemaakte schets. Met deze schets komen we bij je terug. We leggen uit wat we hebben gedaan, waarom deze keuze is gemaakt en waar de kracht ligt van het schetsontwerp.

  Op basis van dit ontwerp gaan we verfijnen, zo komen tot jouw ideaalbeeld.

 • VOORBEREIDEN

  Het ontwerp is goedgekeurd, we starten met het oppakken van de details. Het afstijlen van de tuin: exacte beplatingslijst, meubels, verlichting, et cetera. Om ervoor te zorgen dat de tuinaanleg succesvol verloopt, werken wij alle tekeningen uit in een bestek. Het uitvoerend team kan hiermee aan de slag om jouw droomtuin werkelijkheid te maken.

 • TUINREALISATIE

  Een tuin aanleggen is vakwerk. Wij werken samen met de beste hoveniersbedrijven om er zeker van te zijn dat het ontwerp goed uitgewerkt wordt. Tijdens het gehele proces heb je één aanspreekpunt, dit zorgt ervoor dat alles verloopt volgens plan.

 • TUINONDERHOUD

  Jouw droomtuin is een feit! Wil jij dat jouw tuin duurzaam onderhouden wordt? Ook dat is bij Studio Frans Bosman mogelijk.