Inspirerende tuinontwerpen

Om inspiratie op te doen deel ik hieronder een aantal tuinontwerpen met u. Al jaren maak ik exclusieve tuinontwerpen waarin ik mijn passie, energie en kundigheid kwijt kan.

In mijn ontwerpen zorg ik ervoor dat rust, eenvoud en exclusiviteit centraal staat. Bekijk op uw gemak de foto’s hieronder en laat u inspireren! Bent u zelf op zoek naar een tuinontwerper? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wolken in uw tuin

Op de afbeeldingen hiernaast en hieronder ziet u voorbeelden van “Wolken”. Dit zijn schitterende wolkachtige vormen die uit bijvoorbeeld taxus, buxus of andere hagen worden gesnoeid. Deze wolken creëren een unieke uitstraling van uw tuin.

Het snoeien is vakwerk, u begrijpt dat het enige tijd vergt om uw wolken te onderhouden. Wij raden aan om dit door een hoveniersbedrijf te laten doen.

Tuinontwerpen
Tuinontwerpen

Platoflex

Op de afbeeldingen hiernaast ziet u een voorbeeld van een “Platoflex” constructie. Platoflex geeft een uniek en modern uiterlijk aan uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan oude schuttingen of andere structuren in uw tuin die door Platoflex volledig veranderen van uitstraling.

Het voordeel van Platoflex is dat het ontzettend snel geplaatst kan worden en eenvoudig te onderhouden is. U heeft binnen een dag een compleet andere tuin! Platoflex verwerken in tuinontwerpen zorgt voor een moderne en strakke uitstraling.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen ontwerpen en realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op.