Tuinaanleg Studio Frans Bosman

Tuinaanleg

Zodra een tuinontwerp naar wens is beginnen we met de tuinaanleg. Een tuin aanleggen is vakwerk. Om ervoor te zorgen dat de tuinaanleg succesvol zal verlopen werk ik al mijn tekeningen uit in een bestek. De hoveniers kunnen hier gemakkelijk mee aan de slag. Ik werk samen met de beste hoveniersbedrijven om er zeker van te zijn dat het ontwerp ook gerealiseerd wordt.

Tijdens het gehele proces ben ik het aanspreekpunt en zorg ik ervoor dat alles verloopt volgens plan. Het kan zich voordoen dat er nog details gewijzigd moeten worden tijdens de realisatie. Hierin zal ik u adviseren zodat u echt de tuin van uw wensen krijgt.

Tuinaanleg is vaak vakwerk

In mijn ontwerpen hou ik er altijd rekening mee dat het wel gemaakt moet kunnen worden in de praktijk. Om er zeker van te zijn dat het ontwerp tot leven komt wordt er intensief samengewerkt met de hoveniers die de tuin gaan aanleggen.

U kunt ervoor kiezen om de aanleg van uw tuin door onze partners te laten uitvoeren, u kunt uiteraard ook zelf aan de slag met uw tuin. In de meeste gevallen is het wel aan te bevelen dat u een hoveniersbedrijf in de arm neemt. De door mij gemaakte ontwerpen gaan namelijk vaak gepaard met vakwerk.

Het is voor mij inspirerend proces om te zien hoe een tekening tot leven komt. De kracht van het ontwerp wordt zichtbaar tijdens de realisatie.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen ontwerpen en realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op.