Bedrijfstuin is meerwaarde

Een goede bedrijfstuin geeft aan het pand een absolute meerwaarde. Bedrijfspand en tuin horen in balans te zijn. En bij ieder bedrijf hoort een bedrijfstuin met een eigen stijl die de identiteit van de onderneming benadrukt.

Vormen, soorten van beplanting en het gebruik van materialen zijn van belang om de bedrijfstuin tot een plaats van ontmoeten te maken. Als het kan een spreekkamer buiten. Ontspannend, gemoedelijk en toch zakelijk. Of even tussendoor pauzeren en lunchen of lekker bijpraten met collega’s in de gezonde buitenlucht.

Mijn bedrijfstuinen zijn meer dan een optelsom van planten. Ik probeer de stijl van de onderneming en het pand door te trekken in het gebied er omheen, en dat is het eerste wat uw bezoekers zien!

Bedrijfstuin voor visuele aansluiting

Mensen zijn visueel ingesteld en hechten waarde aan schoonheid. Wat zegt de omgeving rondom uw bedrijfspand over uw bedrijf?

Wat zou het met uw klant doen als hij wordt ontvangen in een sfeer die hem gelijk bevalt? Een bedrijfstuin draagt bij aan die sfeer. Welke indruk wilt u bij uw klanten achterlaten?

Het is mijn doel om een ontwerp te maken die naadloos aansluit bij uw bedrijf en uw wensen. Uw bedrijf staat ergens voor en dat moet ook zichtbaar worden in het resultaat. We voorzien u graag in een exclusief tuinontwerp en helpen u graag met de realisatie daarvan!

bedrijfstuin

Bedrijfstuin
Bedrijfstuin

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen ontwerpen en realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op.